Ammattitaitoinen ja luotettava maarakentaja uudisrakentamiseen ja saneerauskohteisiin

Invera Oy toteuttaa tarvitsemanne pihasaneeraus- tai kuivatusurakkanne luotettavasti ja ammattitaitoisesti! Toiminta-alueemme on Oulu ja lähikunnat.

 

Toimintamme perustuu vahvaan insinööriosaamiseen, motivoituneeseen henkilöstöön ja nykyaikaiseen kalustoon. Urakoista vastaavilla avainhenkilöillämme on laaja kokemus erilaisten maarakennushankkeiden ja pihasaneerausten suunnittelusta ja rakennuttamisesta, sekä käytännön toteuttamisesta. Tämän kokemuksen myötä kykenemme ottamaan huomioon ja ymmärtämään hankkeen kaikkien osapuolten merkityksen ja tarpeet. Tämän seurauksena Invera Oy on luotettava kumppani erilaisten hankkeiden toteuttajaksi.

 

Toteutamme hankkeet pääasiassa kokonaisurakkana toimien hankkeen päätoteuttajana ja vastaamme päätoteuttajan lakisääteisistä velvoitteista. Päätoteuttaja on vastuussa työmaan johtamisesta, turvallisuudesta, teknisestä laadusta, eri osapuolten yhteistoiminnasta, tiedottamisesta, aikataulusta ja niin edelleen. Näistä asioista huolehtiminen on meille arkipäivää ja olemmekin saaneet kiitosta asiakkailtamme näiden asioiden hyvästä hoidosta.

Ota yhteyttä

Taloyhtiönne pihan saneeraus ei tarkoita koko kesän kestävää sekavaa työmaan keskellä asumista, vaan ammattilaisen hoitamana työmaa etenee ripeästi ja asukkaat pidetään ajan tasalla työn etenemisestä.

 

Vahvuuksiamme on:

- Projektiosaaminen

- Turvallisuusajattelu

- Vahva tekninen osaaminen

- Avoin ja toimiva kommunikointi sidosryhmien kanssa

- Luotettava ja rehellinen toiminta kaikessa tekemisessä

- Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö

 

 

Invera Maarakennus Invera Asunnot
Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

 Copyright © 2017 - Invera Oy